< Gothia Financial Group ostaa brittiläisen BCW Groupin
2011-04-14

Gothia har inngått partneravtale med Nets

Gothia Finans AS har inngått partneravtale med Nets Norway AS.

Nets og datterselskapet Teller er blant Nord-Europas ledende leverandører av elektroniske betalingskort, betalingsløsninger samt løsninger for informasjonsutveksling for e-handelen.

Nets har 2000 ansatte i Nord-Europa, med Norge og Danmark som de største markedene .

Gothia er en europeisk leverandør av ulike kredittadministrative og finansielle tjenester. Selskapet har over 800 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Danmark, UK, Tyskland og Nederland og er heleid eid av Herkules Private Equity Fund, Norges ledende private equity aktør.

Partneravtalen gjelder distribusjon av Gothias totalløsning for e-handel med faktura kalt PayByBill, via Nets betalingsvindu eller gjennom egne integrasjoner via web-services og APIèr.  

”Samarbeidet med Nets er et langsiktig og strategisk viktig partnerskap. Avtalen gir Gothia ytterligere styrke til å kunne tilby betalings- og finansieringsløsninger til distansehandelen og forbrukerne i inn- og utland”, sier Tore Krogstad, Salgs- og markedsdirektør i Gothia.

”Med denne tjenesten får nettbutikken sikret oppgjør og tilbys samtidig pengene på konto 24 timer etter at kunden har gjennomført sitt kjøp. At sluttkundene i tillegg kan dele opp betalingen gir nettbutikkene mulighet til å øke omsetningen” avslutter Krogstad.

”Denne avtalen er viktig for oss og vi hilser Gothia velkommen som en viktig partner i et langsiktig samarbeid til glede for våre kunder, sier informasjonssjef i Nets, Sigbjørn Larsen. Avtalen gir Netaxept-kunder valgfrihet når det gjelder å velge leverandør av betalings- og finansieringsløsninger og ikke minst representerer denne løsningen et godt tilbud for B2B kunder, sier Larsen.

For ytterligere informasjon om partneravtalen:

Tore Krogstad, Salgs- og markedsdirektør,
tlf. (a) +47 22 87 89 10, (mob) +47 97 03 67 95, e-post: krogstad@gothiagroup.com